Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@08:13:56 GMT

معرفی بهترین سریال‌های خارجی در سال ۲۰۲۱

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۰۲۰۸

معرفی بهترین سریال‌های خارجی در سال ۲۰۲۱

تماشای فیلم و سریال این روزها یکی از اصلی‌ترین سرگرمی‌های افراد به شمار می‌رود و به خصوص شیوع ویروس کرونا و سپری کردن بیشتر اوقات در خانه باعث شده تا تمایل مردم به تماشای سریال‌های طولانی بیشتر شود.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام دیجی رو، هر سریالی مطمئناً ارزش وقت گذاشتن ندارد و برخی نیز با وجود شروع طوفانی خود در ادامه دچار افت شدید شده و مخاطب را در نیمه راه رها می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس اگر دوست ندارید با چنین مواردی مواجه شوید، باید یک سریال خوب را برای تماشا کردن انتخاب کنید.

با این مقدمه کوتاه در ادامه قصد داریم تا تعدادی از بهترین سریال‌ها را که در سال ۲۰۲۱ می‌توانید تماشا کنید، خدمت شما معرفی کنیم. البته اگر می‌خواهید به لیست کامل و جامع بهترین سریال های خارجی دسترسی داشته باشید، می‌توانید سری به وب سایت دیجی رو بزنید.

سریال شرلوک

واقعاً کسی را نمی‌توان یافت که اهل فیلم و سریال یا حتی کتاب باشد و با شخصیت شرلوک هولمز آشنا نباشد!  شرلوک هولمز یک کارآگاه خیالی و بسیار خبره و هوشمند است که توسط سر آرتور کانن دویل نویسنده انگلیسی خلق شده و تاکنون کتاب‌ها، فیلم‌ها و سریال‌هایی زیادی با الهام از این شخصیت نوشته و ساخته شده‌اند با اینکه بازیگران زیادی در قالب این کارآگاه باهوش قرار گرفته‌اند، اما بدون تردید شبیه‌ترین تصویری که تاکنون از شرلوک هلمز داستان‌های سر آرتور ارئه شده، مربوط به سریال «شرلوک» با بازی بی‌نقص و عالی بندیکت کامبربچ است. او در این سریال یک شرلوک هلمز واقعی و باورپذیر را به تصویر کشیده و بسیاری معتقدند که هیچ‌کس نمی‌تواند به خوبی او نقش شرلوک را بازی کند. البته، نباید از نقش آفرینی عالی مارتین فریمن در نقش دکتر واتسون هم به سادگی گذشت. شخصیت واتسون همواره به نوعی مکمل هلمز بوده و تعادل بسیار خوبی در داستان ایجاد می‌کند؛ کاری که مارتین فریمن نیز توانسته به بهترین نحو در سریال انجام دهد.

سریال فرار از زندان

می‌توان گفت ایده فرار از زندان به یک ایده نخ‌نما و کاملاً‌ تکراری در دنیای فیلم و سریال تبدیل شده است. اما با این حال، سریالی که دقیقاً با عنوان «فرار از زندان» تولید و بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۷ پخش شد، به خوبی توانسته خود را از زیر سایه عناوین قبلی خارج کرده و به سریالی ماندگار تبدیل شود. در این سریال سراسر هیجان‌انگیز، داستان دو برادر را شاهد هستیم که یکی به خاطر جرمی که هرگز مرتکب نشده به زندان افتاده و منتظر اجرای حکم اعدام است و دیگری تلاش می‌کند تا به هر طریقی شده نقشه‌ای برای فراری دادن برادرش طراحی کند. او برای عملی کردن نقشه خود عمداً کاری می‌کند که به زندان بیفتد و این تازه اول ماجراست. پیشنهاد می‌کنیم این سریال هیجان‌انگیز را از دست ندهید.

سریال هرکول پوآور

یکی دیگر از شخصیت‌های خیالی و فوق العاده محبوبی که در دنیای سرگرمی توانسته حسابی نامی برای خود دست و پا کند، هرکول پوآور است. این کارآگاه خیالی را آگاتا کریستی، نویسنده مشهور انگلیسی، خلق کرده است. تاکنون کتاب‌ها و فیلم‌های زیادی با الهام از شخصیت پوآرو تولید و منتشر شده‌اند، اما هیچ‌کدام از آن‌ها به اندازه سریال پوآرو نتوانسته در خاطره‌ها باقی بماند. این سریال که پخش آن از سال ۱۹۸۹ آغاز شد و ۲۵ سال ادامه داشت، یکی از بهترین سریال‌های کارآگاهی تاریخ است و دیوید سوشی در نقش هرکول پوآرو واقعاً خوش درخشیده است. هر قسمت از سریال پوآور، اقتباسی از یکی از رمان‌ها یا داستان‌های کوتاه آگاتا کریستی است که شخصیت محوری و اصلی آن یعنی هرکول پوآرو با موفقیت به کشف معمای یک جرم (که معمولاً قتل است) می‌پردازد.

در این مقاله کوتاه شما را با سه مورد از بهترین سریال‌های خارجی تاریخ آشنا کردیم. مطمئناً تماشای این سریال‌ها برای اکثر افراد بسیار لذت‌بخش است اما با این حال اگر به دنبال گزینه‌های دیگری برای تماشا کردن هستید، پیشنهاد می‌کنیم همین حالا به وب سایت دیجی رو سری زده و مقالات مرتبط را مطالعه کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بهترین سریال های خارجی سریال شرلوک سریال فرار از زندان سریال هرکول پوآرو بهترین سریال بهترین سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۰۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی بهترین مستندهای جهان

آفتاب‌‌نیوز :

اگر مستندبین حرفه‌ای هستید یا حتی اگر تنها با مستند‌های حیات وحش که از تلویزیون پخش می‌شود آشنایی دارید، پیشنهاد‌هایی که در اینجا برای شما داریم می‌تواند حسابی سر ذوق تان بیاورد.

تاریخچه وحشت عامیانه

کارگردان: کی‌یرلا جانیس

سال ساخت: ۲۰۲۱

اگر از خوره‌های ژانر وحشت هستید و شب‌ها تا یک فیلم ترسناک نبینید خواب‌تان نمی‌برد، این مستند را از دست ندهید. دوستداران ژانر وحشت به زیروزبر این ژانر توجهی وسواس‌گونه دارند و سبک‌ها، زیرگونه‌ها و تکنیک‌های فیلم‌های این ژانر را به دقت بررسی می‌کنند. وحشت عامیانه یا وحشت فولکلور یکی از زیرگونه‌های ژانر وحشت در سینما و ادبیات است که از عناصر عامیانه برای وحشت‌آفرینی استفاده می‌کند. این مستند کاوشی در تاریخچه وحشت عامیانه از پیدایش آن به واسطه گسترش‌اش در تلویزیون بریتانیا در دهه ۱۹۷۰ تا احیای آن در دهه گذشته است.

فریدا

کارگردان: کارلا گوتیرز

سال ساخت: ۲۰۲۴

فریدا کالو، نقاش مکزیکی، بین سال‌های ۱۹۰۷ تا ۱۹۵۴ زندگی کرد و با اینکه زندگی نسبتا کوتاهی داشت، اما به دلیل هنجارشکنی‌هایش یکی از چهره‌های مهم هنر معاصر به شمار می‌رود. چهره فریدا برای کسانی هم که با تاریخ هنر و نقاشی آشنایی ندارند آشناست چراکه فریدا خودنگاره‌های زیادی از خود کشیده بود. فریدا پس از تصادفی سخت در سال ۱۹۲۵ برای اولین بار شروع به نقاشی کرد و درد‌های خودش، هم‌جنسانش و ملتش را روی بوم آورد. زندگی پرماجرای فریدا تا به حال موضوع چند مستند و فیلم داستانی بوده. این مستندانیمشین هم نگاهی به زندگی این نقاش برجسته مکزیکی دارد.

چهار دختر

کارگردان: کوثر بن هنیه

سال ساخت: ۲۰۲۳

روزی دو دختر بزرگ‌تر الفه، زنی تونسی که مادر ۴ دختر است، ناپدید می‌شوند. کوثر بن هنیه، کارگردان تونسی، از بازیگران حرفه‌ای دعوت می‌کند تا نقش دو دختر غایب را بازی کنند. برای الفه که غم غیاب دخترانش را بر دوش می‌کشد، حضور بازیگرانی در نقش آن‌ها به معنی سر باز کردن زخم‌های دل و جانش است. بن هنیه موقعیتی بدیع را شکل داده و تجربه‌ای منحصربه‌فرد را در برابر دوربین ایجاد کرده که سویه‌های عاطفی و روانی مختلفی دارد. این مستند که برداشت‌هایی را از امید، طغیان، خشونت، خواهری و… عرضه می‌کند، سوال‌هایی اساسی را درباره شالوده جوامع ما به بحث می‌گذارد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • از فصل دوم جایگزین نقش کژال شدم/ پیشنهادات کاری دیگری دارم اما تصمیم نگرفته‌ام
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید
  • بهترین فیلم های سامورایی قرن بیست و یکم؛ از The Last Ronin تا ۱۳ Assassins (+عکس)
  • معرفی نامزدهای کسب جوایز بهترین‌های فوتبال فرانسه در سال ۲۰۲۴
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • واکنش وحید شمسایی به شوخی سریال «نون خ ۵» +فیلم
  • بازیگران سریال تورم
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد
  • افعی تهران، راسکولنیکُف و احساس منحصر به فرد بودن در جهان